06 21224420
info@roki.nl
Maasstraat 1, 1972ZA IJmuiden

Presentatie Sandra in de Roeping | Juli 2021 7 juli 2021

Maandagavond 5 juli 2021 heeft stichting Roki een ontmoetings/sponsoravond georganiseerd omdat Sandra en Atilla met de kinderen in Nederland zijn. Zo’n 30 mensen waren aanwezig in een zaal van ‘de Roeping’ in Wilnis.

Namens de Stichting verzorgde Aart de opening en heette iedereen van harte welkom.
Na het gebed schetste hij het beeld van de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan. We kunnen met innerlijke ontferming bewogen zijn of doen of we niets zien. Stichting Roki zet zich graag in en ondersteunt.
We kunnen allemaal helpen door gebed, financiën en goederen.
Aart refereert aan de kindersponsoring, waar mensen bij Jolanda meer informatie over kunnen krijgen.
HELP ROKI HELPEN.

Sandra toont haar dankbaarheid dat ze na alle covid-19 omstandigheden weer met haar gezin in Nederland is. Wat anders zo normaal is, is nu heel bijzonder.
Het werk in Kerub draait dankzij drie werknemers door, wat een zegeningen.

Ze vertelt over de kinderen in Kerub, het gedrag, de veranderingen, de vooruitgang, de stappen die ze zetten, het genot om voor al deze kinderen te zorgen.

Ze vertelt ook dat het vijf-jarig bestaan van Kerub gevierd zou worden. Daar haken Aart en Ria op in en namens stichting Roki bieden zij een taart aan met 5 kaarsjes die de kinderen uitbliezen. Samen met alle aanwezigen hebben we het opgegeten. Sandra krijgt een boeket bloemen en Atilla een fles drank. Om deze mijlpaal te markeren bood Aart namens Stichting Roki een cadeau aan. Twee trampolines zullen voor de kinderen van Kerub worden aangeschaft. Eén voor de jongere, één voor de grotere kinderen.

 

Verder is er nog gesproken over alle verbouwingen van kindertehuis Kerub. De nieuwe keuken, vloerverwarming, het verfwerk, de ruimte voor de vrijwilligers. Ook zijn de contacten met Lydia Home blijven bestaan.

In alles zien we dat God voorziet, in de afgelopen jaren, maar ook nu!

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje en iedereen kreeg de kans hen persoonlijk te begroeten.
Het was een fijn samenzijn.

Namens Stichting Roki

Joke van Buren