06 21224420
info@roki.nl
Maasstraat 1, 1972ZA IJmuiden

Kerstgroet | December 2023 19 december 2023

Beste familie, vrienden en kennissen,

Nog niet zo heel lang geleden hebben jullie een bericht gelezen over ons.  Dat was net na een zeer moeilijke periode. Gelukkig mag ik zeggen dat we het licht duidelijk zien aan het eind van die donkere tunnel.  Het gaat goed.

Kerst staat alweer voor de deur. In deze periode komen veel mensen even langs Kerub. Om even wat af te geven; gebakken cakejes voor de kinderen of fruit. Of om een paar versjes op te zeggen en daarna pakketten achter te laten met levensmiddelen.  Het is een periode van bemoediging.

Velen gaan naar huis met een fijn gevoel; want op hun beurt delen de kinderen warmte en liefde uit aan de gasten. Ik ben trots op de kinderen!

De kinderen kijken uit naar het kerstfeest, sommigen ook om naar huis te gaan.  Sommigen zijn verdrietig omdat ze weten dat er thuis géén kerstfeest wordt gevierd.

Dit  jaar zullen ze wel thuis een kadootje krijgen,  omdat een lief gezin voor allemaal een pakket heeft klaargemaakt. Zelfs voor de broers en zussen die nog thuis wonen!

Toch gaf het oudste meisje aan dat, zelfs al zouden er thuis kadootjes zijn, het nooit zo’n fijn feest was als bij Kerub.  Want, zo zei ze, bij Kerub voel ik liefde in mijn hart, niet alleen op mijn lichaam, zoals thuis!

Dat is wat wij ze mee willen geven. Het allerbelangrijkste met de feestdagen is de liefde naar elkaar toe, die we van God mogen ontvangen!

Bedankt voor al de bemoedigende woorden,  gebeden en ja, ook de financiële steun die we van u allen mochten ontvangen.

Dat de grote en almachtige God jullie mogen zegenen!

Met een vriendelijke kerst groet,

Sandra en Attila, Kerub