Stichting ROKI
Help kansarme Oost-Europese kinderen !
Nieuws
Activiteiten
Projecten
Startpagina
Wie zijn wij
Stichting ROKI
ROKI Nieuws
Verslagen
ROKI Activiteiten
ROKI Projecten
ROKI Verslagen
Logo stichting ROKI
Sponsor van
 
Lidia Home in Tirgu-Mures
    Kerub in Abud  
 
Meer info over Roemenië
Foto
Foto's
Sandra
Archief
Verslagen archief
ROKI Activiteiten
ROKI Nieuws
Wie zijn wij
Wie zijn wij
Algemeen
Adres  
Rekeningummer
Telefoon: +31 297 282022
Trilgras 25
NL73RABO0135275717
Algemeen: contact@roki.nl  
3648 JC Wilnis  
Nieuwsbrief: nieuwsbrief@roki.nl  
The Netherlands
© Stichting ROKI 2016
E-mailadres: contact@roki.nl?subject=Reactie via website
Logo stichting ROKI
ANBI
E-mailadres: contact@roki.nl?subject=Reactie via de website www.roki.nl
Voorlichting Kerúb in Nederland

Beste familie, vrienden en sponsors,

 

We mogen dankbaar zijn dat de afgelopen jaren het werk bij Kerúb zo mooi mocht verlopen. Er waren ook moeilijke tijden bij, waar we soms dachten: waarom doen we dit nog! Gelukkig mogen we al meer dan een jaar een stabiele tijd ervaren. We hebben goede werkkrachten en een ontzettend leuke groep kinderen. Met de sponsors hebben we fijne en persoonlijke contacten. Iedereen mag zijn eigen taak hebben in dit prachtige werk!  

 

Het afgelopen jaar zijn helaas de kosten verhoogd, vooral het minimum loon is flink omhoog gegaan. Dit betekent voor ons, als verantwoordelijke van Kerúb, werk aan de winkel, want hierdoor hebben we extra geld en dus nieuwe sponsors nodig.  Daarom hebben we besloten dat ik, Sandra, naar Nederland kom, om nieuwe sponsors te werven en de huidige sponsors te bezoeken. Wij hebben dat gepland van 26 maart tot 6 april.  

 

We zouden jullie willen vragen dit bericht door te sturen aan jullie relaties en vooral door te sturen aan kerkelijke gemeentes, verenigingen enz.  die eventueel Kerúb zou kunnen en willen sponsoren. In de tijd in Nederland kan ik dan voorlichting geven om ze warm te maken voor Kerúb.

 

En natuurlijk zou ik de huidige sponsors willen vragen een datum door te geven wanneer jullie mij zouden willen ontvangen om bij te praten en eventueel een PowerPoint presentatie te tonen over Kerúb.  De afspraken kunnen zowel overdag als 's avond. De 26ste en de 6de zijn uiteraard niet mogelijk want dan reis ik.

 

Ik hoor graag van jullie!  

 

Bidden jullie met ons mee voor nieuwe sponsors? Uit ervaring weten we dat, als we alles in de handen van God en wij onze taken, die Hij aan ons geeft, doen, dat dan alles goed komt!

 

Vriendelijke groet,  

Fekete, Attila en Sandra