Reisverslag        

Reisdoel                Bucin Kamp in Roemenie

Reizigers               Aart en Ria van Rijssel

Periode                 Juli 2007

Verslag door         Ria van Rijssel en Marianne van der Veer

 

Zomerkamp met de kinderen van Lidia Home 2007

 
 

 

 


 Sandra vroeg ons of wij zin hadden om mee te gaan naar het zomerkamp omdat er te weinig personeel mee kon.

Het leek ons wel wat, al wisten we niet wat er van ons verwacht werd.

De kinderen waren op vrijdagmorgens al gekomen en hadden de hele dag op ons zitten wachten. Het had ook die hele dag geregend en moesten ze binnen blijven. Maar een veldspel kan ook binnen.

Toen wij aankwamen waren ze binnen aan het volleyballen en we werden gelijk bij het spel betrokken.

Uit Nederland hebben we allerlei attributen meegenomen om ze te vermaken.

We dachten met de meiden kettingen te maken en Aart zou met de jongens de bossen ingaan. Maar al gauw bleek dat de jongens ook wel kettingen wilde maken en de meiden wilde ook wel de hoogste top in de bossen bereiken.

Het regende wel eens maar de meeste tijd hadden we mooi weer dus gingen de meeste kinderen overdag mee met Aart de bossen in en de tijd die over was werden er kettingen en armbanden gemaakt. Ze hadden er veel gemaakt. De kinderen kregen voor iedere ketting die ze maakte een klein bedragje en wij zouden ze in Nederland proberen te verkopen. We hadden ook echte Hollandse spelen mee zoals een sjoelbak en dat was een groot succes. De stenen vlogen je soms om de oren. Mens erger je niet, je kunt het maar met 4 spelen maar dat hinderde niet want aanmoedigen was ook leuk. Het was een heerlijke week. En voor ons we willen volgend jaar wel weer van de partij te zijn.

Aart en Ria